The Crew: Wild Run

The Crew: Wild Run kép

A The Crew: Wild Run az Ivory Tower és a Ubisoft közös autóversenyzős MMO-jának első nagy és önállóan is futtatható kiegészítője, amely kijavítja az alapjáték hibáit és kibővíti annak tartalmait. A Wild Run-ban egy fesztiválra, a The Summitra megyünk, ahol a versenyzők összemérik tudásukat az Egyesült Államok ikonikus helyszínein, extrém események keretén belül. A játékmenet során négy vadonatúj járműtípust próbálhatunk ki, amelyek mindegyike (a Monster Truck, a motor, a Dragster és a Drift Car) más-más élményt nyújt.

Elolvasom a tesztet

The Crew - még idén érkezik az új kiegészítő

Hír | 2016.08.18 16:11

Sok mindent lehet mondani a The Crew-ra, de azt nem, hogy a fejlesztők elhanyagolnák - még idén érkezik a legújabb kiegészítő az open-world versenyhez.

The Crew: Wild Run teszt - csapasd neki!

Teszt | 2016.01.03 12:43

A Wild Run kiegészítő nem vall kudarcot és olyanná faragja a Ubisoft és az Ivory Tower autós MMO-ját, amilyennek a The Crew-nak alapból lennie kellett volna.

The Crew: Wild Run - megjelent, itt a launch trailer

Hír | 2015.11.19 10:35

Megérkezett a The Crew első nagy kiegészítője, a Wild Run, amely monster truckokkal és motorokkal próbálja meg visszacsábítani a Ubisoft versenycímének játékosait.

Szeretnél egy The Crew: Wild Run bétakulcsot? Kattints!

Hír | 2015.10.14 11:55

Épphogy véget ért egy béta, máris itt a másik: most kaptunk 500 kulcsot a The Crew: Wild Run bétájához, és mi mind-mind szétosztjuk ezt köztetek!

Így készül a The Crew Wild Run (videó)

Hír | 2015.08.05 16:15

A The Crew Wild Run legújabb trailerében sorra vehetjük, milyen újdonságokat hoz majd a versenyjáték kiegészítője, a változtatásokról és újdonságokról pedig a fejlesztők is mesélnek.

E3 2015 - The Crew: Wild Run megjelenési dátum, trailer

Hír | 2015.06.16 01:21

Monster Truckokkal és motorokkal jön a The Crew első nagy kiegészítője, a Wild Run, ami talán visszacsábítja azokat, akik rég otthagyták a Ubisoft játékát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)