The Crossing

The Crossing kép

A The Crossing nem kevesebbre vállalkozik, mint hogy megreformálja a hagyományos FPS-ek világát és egybegyúrja a singleplayer és a multiplayer elemek legjobb részeit. A párhuzamos univerzumok kereszteződésével foglalkozó történet Párizs utcáira vezényel majd el minket, ahol más játékosokkal együtt próbáljunk majd megoldani a problémákat. A párhuzamos univerzum egy helyszínt, de két időpontot takar. Egyszer lesz szerencsénk a modern kori Párizsban életben maradni, miután a kormányzat összeomlik, majd visszarepülve egészen 1307-be, tanúi lehetünk, amint a francia korona lecsap a Templomos Lovagokra.


The Crossing - ilyen lett volna a Dishonored alkotóinak el nem készült játéka

Hír | 2015.07.06 12:37

Most a Dishonored 2 munkálataival töltik az időt, pár éve azonban készült egy ígéretes játék a Arkane Studios műhelyében, melyet végül nem próbálhattunk ki.

The Crossing - Jegelik fejlesztését

Hír | 2009.05.17 10:56

Határozatlan időre felfüggesztették a singeplayer és multiplayer játékmenetet összemosó The Crossing munkálatait.

A párizsi keresztelő

Hír | 2007.01.24 14:18

A The Crossing név hallatán vélhetően nem fut össze a nyál a játékosok szájában, és ez teljesen érthető. A játékról eddig a hónapig gyakorlatilag semmi konkrétat nem lehetett megtudni, és a jelenleg ismert tényeket is csak egy-egy exkluzív forrásból (mint például a fejlesztés főnökei) lehet megkaparintani.

The Crossing infók

Hír | 2007.01.12 16:38

Az Arkane Studios fejlesztői újabb információkat csepegtettek el 2008-ra ígért FPS játékukból.

The Crossing utcai harcok

Hír | 2006.12.24 11:43

Az Arkane Studios alig, hogy befejezte a Source motorral hajtott Dark Messiah of Might and Magic játékukat, máris bejelentették újabb alkotásukat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)