The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online kép

Az Elder Scrolls sorozat számtalan kiváló játékkal gazdagodott az elmúlt évek során, így nem is meglepő, hogy népes rajongótábort alakított ki magának a lenyűgöző történeteivel és mindig izgalmas játékmenetével. Az eddigi játékok egyike sem rendelkezett többjátékos móddal, így mindig csak magányosan hajthattuk végre hőstetteinket. Ezúttal azonban más a helyzet. A Zenimax Online Studiosnak köszönhetően, az MMO-k világába kalauzol el minket a széria. Az Elder Scrolls Online az eredeti játékok hangulatát ígéri, hatalmas nyílt világával, ám ezúttal számtalan rajongó társaságában. Természetesen, mivel MMO-ról van szó, lehetőségünk adódik a játékosok elleni harcra is, méghozzá epikus ütközetek közepette, ahol várakat és egész területeket ostromolhatunk meg, sőt még királyt is választhatunk a győztesek közül. Ezt a hatalmas PvP rendszert a Dark Age of Camelot mintájára készítették a fejlesztők, tehát itt is 3 frakciós felállásra számíthatunk. Ami még felkeltheti érdeklődésünket, az az a tény, hogy nincsenek választható szerverek. Mindenki egy realmon játszik és a játék rendszere automatán odahelyezi (arra a szerverre) a játékost, ahol barátai is játszanak. Az Elder Scrolls online küldetésrendszere hasonló a Guild Wars 2-ben látott dinamikus eseményekhez.


The Elder Scrolls Online: Greymoor

The Elder Scrolls Online: Greymoor kép

Már a negyedik nagy tartalmi bővítményénél jár a The Elder Scrolls Online. A Greymoornak hála felfedezhetjük Skyrim nyugati vidékét, miközben minden erőnkkel azon munkálkodunk, hogy megakadályozzuk egy vámpírlord világuralmi terveit. A kiegészítő legfontosabb játékmechanikai újdonsága az archeológiai bevezetése.

Elolvasom a tesztet

The Elder Scrolls Online: High Isle

The Elder Scrolls Online: High Isle kép

A High Isle a The Elder Scrolls Online hatodik nagy kiegészítője, amely kb. 30 órányi játékidőt, új helyszíneket és kalandokat, valamint egy Tales of Tribute nevű kártyajátékot tartalmaz.

Elolvasom a tesztet

The Elder Scrolls Online - érkezik Morrowind a következő DLC-ben

Hír | 2017.02.01 07:10

A pletykák igaznak bizonyultak, tényleg Morrowind áll a The Elder Scrolls Online hamarosan megjelenő kiegészítőjének középpontjában.

The Elder Scrolls Online - nagy bejelentésre készül a Bethesda

Hír | 2017.01.31 07:05

Hamarosan lerántják a leplet az Elder Scrolls Online következő fejezetéről.

The Elder Scrolls Online - az adatbányászok Morrowind DLC-re utaló jeleket találtak

Hír | 2017.01.06 12:35

Valószínűleg sosem kapunk már hivatalos Morrowind remaket, de az MMO még bővülhet egy-két új területtel.

The Elder Scrolls Online - jön a nagy házalakítás

Hír | 2016.12.07 09:38

A The Elder Scrolls Online következő újdonsága a Homestead lesz, amellyel saját házat szerezhetünk magunknak és természetesen kedvünkre dekorálhatjuk is azt.

Ládák és farkaskölykök is érkeznek a The Elder Scrolls Online-ba

Hír | 2016.12.01 17:44

A The Elder Scrolls Online-t a havidíjak helyett fenntartó kozmetikai tárgyak sora jó néhány cuccal bővült ma, amik közül némelyiket különleges ládákban vásárolhatunk meg.

The Elder Scrolls Online - konzolokra is megjött a legújabb frissítés

Hír | 2016.10.19 15:00

Rengeteg változást hozott az új frissítés. Több zónát is átalakítottak, változott a párbajozás, és a dungeonok nehézségi szintjeit is rendbe rakták.

The Elder Scrolls Online - elindult a halloweeni Fesztivál

Hír | 2016.10.16 11:11

Kísérteties eseményt indít a Bethesda a The Elder Scrolls Online világában. A Boszorkányok Fesztiválján résztvevő játékosok különleges ajándékokat zsebelhetnek be.

The Elder Scrolls Online - 4K trailerrel ünnepeljük a PS4 Pro verziót

Hír | 2016.09.09 13:15

A TESO is beáll a Pro játékok sorába, és ezt egy gyönyörű 4K trailerrel bizonyította a Bethesda. Az itt látható jeleneteket mind a PS4 Pro verzióból vették fel.

The Elder Scrolls Online - ősszel jön a Gold Edition

Hír | 2016.07.07 10:40

A Bethesda bejelentésének értelmében ősszel már leemelhetjük majd a boltok polcairól a The Elder Scrolls Online minden eddiginél teljesebb kiadását, a Gold Edition-t.

The Elder Scrolls Online - stílus és tartalom is lesz a következő DLC-ben

Hír | 2016.06.28 21:50

Immár a tizenegyedik nagyobb frissítés érkezik a The Elder Scrolls Online-hoz, ami új kihívások mellett néhány korábbi elbaltázott döntésünket is segít helyrehozni.

E3 2016 - a The Elder Scrolls Online alaposan megváltozik

Hír | 2016.06.13 11:00

Idén ősszel egy fontos játékmenetbeli szabályt emel át a The Elder Scrolls Online a számozott Elder Scrolls játékokból.

E3 2016 - íme a TESO új DLC-je, a Dark Brotherhood

Hír | 2016.06.13 06:54

A Bethesda nem hagyta ki a lehetőséget és szentelt némi időt a hamarosan megjelenő The Elder Scrolls Online új bővítményének, a Dark Brotherhoodnak is.

The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood - befutott az első trailer

Hír | 2016.04.21 18:22

Újabb extra tartalom érkezik a The Elder Scrolls Online-hoz, a legújabb DLC-ben a titokzatos bérgyilkoscéh, a Dark Brotherhood lesz a középpontban.

The Elder Scrolls Online Thieves Guild megjelenés - hamarosan zsebelünk

Hír | 2016.01.29 07:50

Egy új trailerrel együtt megkaptuk a The Elder Scrolls Online megjelenési dátumát. Először a PC-s játékosok válhatnak tolvajokká.

The Elder Scrolls Online - üvegzsebes program

Hír | 2016.01.22 12:30

A Bethesda egy trailer kíséretében bejelentette a The Elder Scrolls Online új DLC-jét, a Thieves Guild izgalmas újdonságokkal dobja majd fel az alapjátékot.

The Elder Scrolls Online - ingyenes hétvége, megkötések nélkül

Hír | 2015.12.08 12:38

A hétvégén sok játékost beengednek a The Elder Scrolls Online-ba, elmondjuk, mit kell tenni a bejutáshoz.

The Game Awards 2015 - egymillió dollárt nyerhetnek a The Elder Scrolls Online játékosok

Hír | 2015.12.04 09:20

A The Game Awardson Pete Hines is megjelent, hogy elmondja, a The Elder Scrolls Online-nal most akár egymillió dollárt is nyerhetünk - persze sajnos csak Amerikában. Már fizetnek is, hogy játszunk?

The Elder Scrolls Online - befutott az Orsinium DLC

Hír | 2015.11.04 12:15

Megjelent egy több mint húsz órányi plusz játékidőt biztosító DLC, a The Orsinium a The Elder Scolls Online-hoz, amit egyes játékosok már tölthetnek is.

The Elder Scrolls Online - jön a Thieves Guild és a Dark Brotherhood

Hír | 2015.07.26 09:21

Jövőre rengeteg tartalomra számíthatnak a The Elder Scrolls Online rajongói. Az Imperial City mellett a Dark Brotherhood és a Thieves Guild is megjelenik majd.

The Elder Scrolls Online - Paul Sage a Gearbox csapatába igazolt

Hír | 2015.07.01 19:56

A The Elder Scrolls Online kreatív igazgatója megvárta a konzolos indulást, majd távozott a Zenimax Online Studios állományából.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)