The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online kép

Az Elder Scrolls sorozat számtalan kiváló játékkal gazdagodott az elmúlt évek során, így nem is meglepő, hogy népes rajongótábort alakított ki magának a lenyűgöző történeteivel és mindig izgalmas játékmenetével. Az eddigi játékok egyike sem rendelkezett többjátékos móddal, így mindig csak magányosan hajthattuk végre hőstetteinket. Ezúttal azonban más a helyzet. A Zenimax Online Studiosnak köszönhetően, az MMO-k világába kalauzol el minket a széria. Az Elder Scrolls Online az eredeti játékok hangulatát ígéri, hatalmas nyílt világával, ám ezúttal számtalan rajongó társaságában. Természetesen, mivel MMO-ról van szó, lehetőségünk adódik a játékosok elleni harcra is, méghozzá epikus ütközetek közepette, ahol várakat és egész területeket ostromolhatunk meg, sőt még királyt is választhatunk a győztesek közül. Ezt a hatalmas PvP rendszert a Dark Age of Camelot mintájára készítették a fejlesztők, tehát itt is 3 frakciós felállásra számíthatunk. Ami még felkeltheti érdeklődésünket, az az a tény, hogy nincsenek választható szerverek. Mindenki egy realmon játszik és a játék rendszere automatán odahelyezi (arra a szerverre) a játékost, ahol barátai is játszanak. Az Elder Scrolls online küldetésrendszere hasonló a Guild Wars 2-ben látott dinamikus eseményekhez.


The Elder Scrolls Online: Greymoor

The Elder Scrolls Online: Greymoor kép

Már a negyedik nagy tartalmi bővítményénél jár a The Elder Scrolls Online. A Greymoornak hála felfedezhetjük Skyrim nyugati vidékét, miközben minden erőnkkel azon munkálkodunk, hogy megakadályozzuk egy vámpírlord világuralmi terveit. A kiegészítő legfontosabb játékmechanikai újdonsága az archeológiai bevezetése.

Elolvasom a tesztet

The Elder Scrolls Online: High Isle

The Elder Scrolls Online: High Isle kép

A High Isle a The Elder Scrolls Online hatodik nagy kiegészítője, amely kb. 30 órányi játékidőt, új helyszíneket és kalandokat, valamint egy Tales of Tribute nevű kártyajátékot tartalmaz.

Elolvasom a tesztet

The Elder Scrolls Online - ilyen lesz a PvE

Hír | 2014.04.24 10:37

A The Elder Scrolls Online erős PvE-s vénával rendelkezik, a raidek azonban közel sem úgy néznek ki, mint ahogy az máshol megszoktuk.

The Elder Scrolls Online teszt - első kalandjaink Tamrielben

Teszt | 2014.04.23 15:00

Tamriel megnyitotta kapuit a játékosok számára, mi a tesztelés hátsó szándékával indultunk neki a kalandoknak.

The Elder Scrolls Online - bezárt a bank

Hír | 2014.04.19 18:26

Joggal gondolnánk, hogy húsvétkor a virtuális bankároknak is jár némi pihenő, de most másról van szó.

The Elder Scrolls Online - nem lesz aukciós ház, de van helyette más

Hír | 2014.04.13 19:00

Úgy látszik, hamarosan elérünk az aukciós házak korának végére. A The Elder Scrolls Online alternatív megoldást kínál azoknak, akik nyereséggel szeretnének megszabadulni nem használt tárgyaiktól.

The Elder Scrolls Online - íme az első új zóna (videó)

Hír | 2014.04.07 18:00

Még ebben a hónapban megérkezik a The Elder Scrolls Online első tartalmi frissítése, ami egy új zónát, Craglornt nyitja meg.

The Elder Scrolls Online - valaki a gyerekét áldozta volna egy bétakulcsért

Hír | 2014.04.04 17:24

Érdekes adatokat tudtunk meg a The Elder Scrolls Online-ról és annak bétájáról. Meg arról, hogy hány Big Mac-et eszünk meg naponta.

5 dolog, amit valószínűleg nem tudtál a The Elder Scrolls sorozatról

Hír | 2014.04.04 10:09

Megjelent a The Elder Scrolls Online, úgyhogy ez egy tökéletes alkalom arra, hogy pár érdekességgel tisztelegjünk a nagy múltú sorozat előtt.

The Elder Scrolls Online - elkezdődött a kaland

Hír | 2014.04.04 08:26

A Zenimax Online megnyitotta a kapukat. Mindenkinek szabad a bejárás Tamriel vidékére, legalábbis ha van egy jó PC a háznál.

The Elder Scrolls Online, LEGO: The Hobbit - 2014. áprilisi játékmegjelenések

Hír | 2014.04.02 23:09

Kezdetét veszi a The Elder Scrolls Online remélhetőleg hosszú útja, jön az Xbox 360-as Titanfall és a PC-s Dark Souls II és belevetjük magunkat a világbajnokságba a 2014 FIFA World Cup Brazillal.

The Elder Scrolls Online - minimum és ultra összehasonlítás

Hír | 2014.04.02 20:50

Néhányaknál csak minimum beállítások mellett fut majd a héten megjelenő MMO, néhányan viszont a csúszkákat maximumra húzva is akadálymentesen játszhatnak. Van különbség.

The Elder Scrolls Online - kijátszottam, mit csináljak?

Hír | 2014.03.28 10:39

Nagyon kevés dolog végtelen, és a The Elder Scrolls Online nem egy ezek közül. A Zenimax részletezte, milyen tennivalókkal üthetjük el az időt, ha elértük a legmagasabb szintet.

The Elder Scrolls Online - mikor is indulunk?

Hír | 2014.03.24 08:02

Jövő hét pénteken jelenik meg hivatalosan a The Elder Scrolls Online, de a szerverek nem pontban éjfélkor startolnak, és lesz, aki jóval korábban játszhat vele. Összegyűjtöttük a ránk vonatkozó indulási időpontokat.

The Elder Scrolls Online bétakulcs osztás a GSO-n!

Hír | 2014.03.14 19:00

Szereztünk nektek még 400 darab The Elder Scrolls Online bétakulcsot, amivel már mostantól csatlakozhattok a játékhoz.

The Elder Scrolls Online - kevesebb lenne havidíj nélkül

Hír | 2014.03.12 17:40

A Bethesda szerint ha a The Elder Scrolls Online-t free-to-play címként indítanák, nem tudnák ugyanazt a minőséget garantálni.

The Elder Scrolls Online bétakulcs osztás!

Hír | 2014.02.28 17:03

Szeretnél egy The Elder Scrolls Online bétakulcsot? Gyere, barát, itt van nálunk a manna.

GameNight - TESO bétakulcs a leggyorsabbaknak!

Hír | 2014.02.27 17:15

Érdemes lesz már kezdésre a GameNight helyszínén lenni, ugyanis az első ötven érkező TESO bétakulcsot kap! Az sem baj, ha nem vagytok az elsők között - rengeteg más nyeremény, ajándék vár arra, hogy hazavigyétek!

The Elder Scrolls Online - ezért döntöttek a havidíj mellett

Hír | 2014.02.25 20:37

Az áprilisban induló MMO a havidíjas modellt követi majd, szemben a legtöbb manapság induló játékkal. A Bethesda úgy gondolja, ez volt a megfelelő döntés.

The Elder Scrolls Online - ezeket változtatják éppen

Hír | 2014.02.25 11:02

A következő béta alkalomra kicsit finomítanak néhány küldetésen, és gyorsul a kezdeti szinteződés is.

The Elder Scrolls Online - crafting, crafting, te mindenem

Hír | 2014.02.20 12:35

Újabb videó érkezett a TESO egyik aspektusáról, a crafting rendszerről. Kis fejlődési módszertan, nem árt figyelni.

The Elder Scrolls Online - mennyi idő elérni a maximum szintet?

Hír | 2014.02.18 16:05

A The Elder Scrolls Online-t folyamatosan tesztelik és most kiderült egy-két érdekesség a szintezéssel kapcsolatban. Ebbe bizony bele kell majd rakni a melót.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)