The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited kép

A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited a Bethesda és a ZeniMax Online Studios MMORPG-jének átdolgozott kiadása, amely több mint egy év fejlesztéseit foglalja magában. Többek között eltörölték a havidíjat, így a TESO: TU már a Guild Wars 2 üzleti modelljét, a buy-to-play-t, azaz az "egyszer megvetted és játszhatod" módszert alkalmazza. A The Elder Scrolls Online hosszú hónapokra elegendő tartalmait a Tamriel Unlimited újabb kalandokkal egészítette ki, ráadásul a fejlesztők alaposan átdolgozták a játékmenetet, kigyomlálták a hibák nagy részét, de a harc- és fejlődésrendszerben tapasztalhatják a játékosok a legszembetűnőbb különbségeket. Mivel ezenkívül a megjelenítés és az animációk is kaptak egy kis tuningot, ezért egy felfrissült MMORPG-ben szállhatunk szembe Molag Ballal, a daedra herceggel és túlvilági lényekből álló seregével.


Most ingyen nyúzhatod az egyik legnépszerűbb MMO-t, és utána aprópénzért meg is veheted

Hír | 2024.04.02 20:43

Ha szeretnéd ingyen kipróbálni a The Elder Scrolls Online-t ennél jobb alkalmad nem lesz rá.

The Elder Scrolls Online - minden platformon ingyen játszható a hétvégén

Hír | 2018.08.10 18:56

A QuakeCon alkalmából leárazták és korlátozott ideig ingyenessé tették az alapjátékot, valamint a Morrowind kiegészítőt.

The Elder Scrolls Online - ingyen kipróbálhatod, de nem minden platformon

Hír | 2016.11.15 18:00

Holnaptól bárki ingyen kipróbálhatja a The Elder Scrolls Online-t, legalábbis PC-n és PlayStation 4-en.

The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood megjelenés - tudjuk, mikor lesz belőled orgyilkos

Hír | 2016.04.28 08:25

Végre leleplezték a The Elder Scrolls Online következő kiegészítőjének pontos megjelenése dátumát.

The Elder Scrolls Online: Orsinium - 20 óra játékidőt hoz az új kiegészítő

Hír | 2015.10.05 17:02

Az Imperial City után nem sokkal érkezik a The Elder Scrolls Online új kiegészítője, ami az orkok fővárosába visz minket.

The Elder Scrolls Online - kontroller támogatás PC-n is

Hír | 2015.07.28 12:49

Miután konzolokon olyan jól sikerült megoldani a The Elder Scrolls Online kontrolleres irányítását, a Bethesda úgy döntött, PC-n is lehetővé teszi azt

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited teszt - megéri visszatérni?

Teszt | 2015.07.16 10:10

Immáron havidíj nélkül kalandozhatunk Tamriel földjén, akár konzolokon is. A The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited megváltoztatja a játékot, lássuk hát, hogy megéri-e azoknak is visszanézni, akik ezelőtt kihagyták.

The Elder Scrolls Online: The Imperial City - ilyen lesz az első kiegészítő (videó)

Hír | 2015.07.15 16:24

Most, hogy a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited konzolokra is elérhető, érkezhet az első kiegészítő, az Imperial City, ami sok-sok új tartalommal bővíti a játékot.

E3 2015 - új The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited trailer érkezett

Hír | 2015.06.15 07:07

A Bethesda természetesen nem hagyta ki a tálcán kínálkozó alkalmat a The Elder Scrolls Online jelenlegi generációs konzolokra szánt kiadásának reklámozására, így újabb trailert kaptunk.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - fedezd fel a világot (videó)

Hír | 2015.05.28 18:22

Tamriel számos lehetőséget tartogat a vándorok számára és most közel tíz percen keresztül nézhetjük, hogy pontosan miért lesz érdemes kipróbálni a konzolokat megcélzó változatot, a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimitedet.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - akkor mit is lehet csinálni? (videó)

Hír | 2015.05.19 17:06

Aki bizonytalan abban, hogy érdemes-e kipróbálnia, nézze meg az új The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited előzetest, ami minden kételyt eloszlat.

The Elder Scrolls Online - mozgásban az Xbox One verzió

Hír | 2015.04.27 08:01

Javában zajlik a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited konzolos bétatesztje, megmutatjuk nektek, hogy fest a játék Xbox One konzolon.

The Elder Scrolls Online - holnap indul a konzolos bétateszt

Hír | 2015.04.22 19:36

Nyáron jelenik meg a The Elder Scrolls Online konzolos változata, viszont a fejlesztőknek most még szüksége van a játékosok segítségére.

The Elder Scrolls Online - konzolon 1080p és 30fps, itt sem lesz offline mód

Hír | 2015.01.26 20:42

Az Elder Scrolls MMO fejlesztői válaszoltak nemrég a rajongókat leginkább érdeklő kérdésekre. Van rá esély, hogy lehet saját házunk is a játékban.

The Elder Scrolls Online - búcsúzik a havidíj, megvan a konzolos megjelenés dátuma

Hír | 2015.01.21 17:18

Ahogy az várható volt, a Bethesda úgy döntött, felhagynak a havidíjas modellel a The Elder Scrolls Online esetében. Ezzel együtt nyilvánosságra hozták a konzolos megjelenést is.

The Elder Scrolls Online megjelenés - megvan a konzolos dátum?

Hír | 2015.01.09 18:42

Emlékeztek még, hogy a Bethesda Xbox One-ra és PlayStation 4-re is ígérte a The Elder Scrolls Online-t? Már majd' elfelejtettük, de most úgy néz ki, már kitűzték a megjelenési dátumot.

The Elder Scrolls Online - a konzolos verzió nem csak egy sima port lesz

Hír | 2014.12.04 20:01

Az utóbbi időben sok rossz tapasztalatunk volt a portolásokkal, de a Bethesda megígérte, hogy nem csak egyszerű port lesz az Elder Scrolls Online konzolon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)