The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn

The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn kép

A "The Elder Scrolls V: Dragonborn" az utóbbi idők egyik leghíresebb RPG-jének, a Skyrim-nak a legújabb, harmadik kiegészítője. Az események ezúttal Solstheim szigete, és annak korábbi uralkodója, egy volt Dragon Priest köré központosulnak, aki állítólag az első sárkányvérrel megáldott egyén volt. Főhősünkhöz hasonlóan ő is magába tudja olvasztani a sárkányok lelkét, de sok elfeledett, ősi tudást is birtokol még, melyeket mi is elsajátíthatunk, például a sárkányok befogását, és meglovaglását is. A DLC rengeteg új tartalmat ad ezen kívül is az alapjátékhoz, többek között új questek, karakterek, helyszínek, shoutok, illetve fegyverzeti és ruházati felszereléseket. A Dragonborn DLC tartalmának hozzáféréséhez szükséges a "The Elder Scrolls V: Skyrim" alapjáték.


A The Elder Scrolls V: Skyrim kincskereső rókái a véletlen szüleményei

Hír | 2021.08.24 08:59

A játék egyik fejlesztője elmagyarázta a mókásan véletlen helyzetet, aminek köszönhetően a vörös vadászok a kincsekhez vezetik a kalandozókat.

The Elder Scrolls V: Skyrim - Februárban érkezik a PC-s Dragonborn DLC

Hír | 2013.01.20 11:17

Jövő hónapban ismét zenghet a „FUS RO DAH”, hiszen PC-re is megérkezik a várva várt Dragonborn DLC.

Minden platformra jön a Dragonborn

Hír | 2012.12.04 12:07

Our Hero, our Hero, claims a warrior's heart I tell you, I tell you, the Dragonborn comes.

Sykrim: Dragonborn - Vissza Morrowindbe?

Hír | 2012.12.03 10:02

Lepcses szájú bétatesztelőknek hála, kiderült néhány apróság a Dragonborn DLC-ről.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)