The First Templar

The First Templar kép

A bolgár Haemimont Games és a német Kalypso Media koprodukciójában készül a The First Templar, melynek érdekessége, hogy fejlesztői korábban csak stratégiai játékokat készítettek, s most először merészkednek akciódúsabb vizekre. A The First Templar a Szent Grál meglelésének, majd elvesztésének történetét meséli el, miközben valós történelmi események részesei lehetünk: Acre városának ostroma, a Szentföld utolsó keresztény királyságának bukása, a Templomos Lovagrend kiátkozása. A Tropico 3 motorjával készült játék során mindig velünk tart egy társ is, akit vagy az M.I., vagy pedig egy cimboránk terelget, így együtt oldhatunk meg feladványokat és küzdhetjük le az életünkre törő ellenséget.


The First Templar

Teszt | 2011.08.01 12:18

A Szent Grál felkutatásának igaz történetét meséli el a The First Templar, de ne feledjétek, többféle igazság létezik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)