The Last Tinker: City of Colors

The Last Tinker: City of Colors kép

Bár első ránézésre gyermetegnek tűnhet, a Mimimi Productions műhelyében készült The Last Tinker: City of Colors névre keresztelt platformer még a sokat látott felnőtteket is képes kenyérre kenni. A színekben gazdag 3D-s platformer főhőse Koru, egy különleges fiatal fiú, aki a Colortown nevű városban él és hamar kiderül róla, hogy ő a kiválasztott, aki megmentheti otthonát egy szörnyű veszedelemtől. Noha a történet nem túl komoly, a játékban vannak szerethető karakterek, humor, harcrendszer, változatos helyszínek és minden, ami egy platformerhez illik. A The Last Tinker: City of Colors-ot olyan klasszikusok ihlették, mint a Jak and Daxter, a Banjo Kazooie vagy a Media Molecule alkotásai.


The Last Tinker: City of Colors teszt - nem csak gyerekeknek

Teszt | 2014.07.15 20:20

Noha elsőre gyermetegnek tűnhet, a Mimimi Productions platformerében mégis mindenki megtalálja a számítását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)