The Legend of Zelda: Ocarina of time 3DS

The Legend of Zelda: Ocarina of time 3DS kép

A The Legend of Zelda újabb része megérkezett a The Legend of Zelda: Ocarina of time 3DS. A játék tartalmilag ugyan az csak felújított változatban. A történet szerint egy erdőben lakó nép gyermekei vagyunk. A világot természetesen egy nagyon gonosz lény fenyegeti ezért a szent fa magához hív minket mert úgy gondolja mi vagyunk a legrátermettebb erre a feladatra. Azonban ezt bizonyítanunk is kell. Szereznünk kell kardot pajzsot de mikor elindulunk a kis faluba sok ismerőssel találkozunk és nekik kell segíteni és információkat gyűjtenünk. Amikor már a kezünkben tartjuk fegyvereinket csak akkor vághatunk neki a nagy kalandnak. Változatos helyszínek és időutazás is vár minket, hogy ne legyen egyszerű a világmegmentő küldetésünk.


Hamarosan PC-re jön az egyik legjobb Zelda, és talán a Nintendo sem gáncsolja el

Hír | 2022.01.25 18:15

Egy rajongói csapat dolgozik a The Legend of Zelda: Ocarina of Time-on, akik egy nagyon érdekes megoldással próbálják elkerülni a Nintendo ügyvédeinek vasökleit.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time - már kapható az elektromos okarina

Hír | 2017.07.22 18:00

A játékok történetének egyik leghíresebb hangszerét végre elektromos formában is megvásárolhatjuk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)