The Legend of Zelda: Wind Waker HD

The Legend of Zelda: Wind Waker HD kép

A 2003-ban megjelent The Legend of Zelda: The Wind Waker-t is elérte a feldolgozások szele, ennek értelmében mesés feljavított grafikával és plusz funkciókkal, valamint egy HD szóval a cím végén készült el Nintendo Wii U-ra (teljes mértékben támogatva annak kontrollerét). A Wind Waker főszereplője egy kisfiú, aki éppen a születésnapját ünnepli egy békés szigeten, mikor felbukkan egy kalózokkal teli hajó és elrabolják a testérét, ő pedig utánuk indul. A The Legend of Zelda: The Wind Waker HD harminc órányi szórakozást ígér és játékmenete folyamatosan adagolja számunkra az új játékelemeket, így tartva fenn végig az érdeklődésünket.


The Legend of Zelda: Wind Waker HD teszt - mindenki Linkeskedik

Teszt | 2013.10.24 18:40

Hallottátok már azt a viccet, hogy csak a The Legend of Zelda: Wind Waker HD megjelenése kellett és mindenki Wii U-t fog venni? Valójában ez nem is vicc.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)