The Lord of the Rings: Living Card Game

The Lord of the Rings: Living Card Game kép

A Gyűrűk Ura világán alapuló kártyás társas videojátékos adaptációja, amelyben lapokat gyűjtögetve, a paklinkat folyamatosan erősítve és színesítve gyűrhetjük le Sauront, méghozzá kisebb kalandokra felosztott küldetések megoldásával. A meccsek során figyelnünk kell a fenyegetettségi szintünket - amely a kártyáink erősségétől függ -, valamint ellenfelünk lépéseire is, ugyanis a sötét nagyúr saját, trükköket sem nélkülöző paklival küzd, így be kell vetnünk ellene a legacélosabb stratégiánkat.


The Lord of the Rings: Living Card Game előzetes - egy pakli mind felett

Hír | 2018.12.13 14:00

A Gyűrűk Ura kártyajáték alapján készül játékadaptáció már elérhető korai hozzáféréssel. Mi is belekóstoltunk a Sauron ellen kártyacsatába.

The Lord of the Rings Living Card Game - Középföldén is szeretnek kártyázni

Hír | 2017.12.10 18:13

Soha nem lehet elég kártyajátékot készíteni, most épp a Gyűrűk Ura franchise bővül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)