The Matrix: Path of Neo

The Matrix: Path of Neo kép

A Mátrix ismét megtalált minket. Ezúttal tényleg minden rajtunk áll, cselekedeteink nyomán átírhatjuk a történetet, miután megkapjuk az a bizonyos hívást Morpheus-tól. Az alternatív pályák, az új karakterek, a tartalom és a cselekményszál mind a Wachowski testvéreket dícséri, ezzel is tágítva a Mátrix univerzumát. Újra olvashatunk "a sorok között", ellentmondhatunk a gravitációnak, kikerülhetjük a golyókat és kamatoztathatjuk harcművészeti tudásunkat, utóbbiért egy külön engine felel, a fontosabb ütközetekre pedig számos gyakorlópályán készülhetünk fel. A teljes trilógiát felölelő játék mindhárom film zenei anyagát tartalmazza, emellett külön, a játékmenetet követő zenekari betéteket is hallhatunk.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)