The Raven: Legacy of a Master Thief – A Murder of Ravens

The Raven: Legacy of a Master Thief – A Murder of Ravens kép

A Murder of Ravens a Nordic Games és a KING Art Games együttműködésében született The Raven: Legacy of a Master Thief című epizodikus point & click kalandjáték záróakkordja. Az Agatha Christie szellemiségében készült krimi utolsó részében a történet szálai elvarrásra kerülnek, megismerjük mindkét oldal, így a bűnözők indítékait is, értelmet nyer a cselekmény. A Murder of Ravens névre hallgató zárófejezet megjelenésével elmondható, hogy a The Raven: Legacy of a Master Thief kalandcím nagyjából nyolc-tíz óra alatt végigjátszható, fordulatos és finom humorral operáló történettel, jól megírt dialógusokkal és karakterekkel rendelkezik,


The Raven: Legacy of a Master Thief - A Murder of Ravens teszt

Teszt | 2013.11.11 10:00

Leteszteltük a KING Art Games epizodikus point & click kalandjátékának záróepizódját.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)