The Raven: Legacy of a Master Thief – Ancestry of Lies

The Raven: Legacy of a Master Thief – Ancestry of Lies kép

A The Raven: Legacy of a Master Thief - Ancestry of Lies a The Raven kalandjáték széria második felvonása és egyben a The Eye of the Sphinx folytatása is, amelyben egy vadonatúj főszereplővel, eddig nem látott helyszíneken folytathatjuk a hajszát a legendás tolvaj után. A KING Art Games által fejlesztett PC-exkluzív címben még nagyobb mértékben épít a mellékszereplőkre, mint az elődje, valamint a zene és történetvezetés terén sem adja alább, ráadásul túl a játékidő felénél az is kiderül, hogy ki feni a fogát a felbecsülhetetlen értékű drágaságokra.


The Raven: Legacy of a Master Thief - Ancestry of Lies teszt

Teszt | 2013.09.29 16:00

Egy vadonatúj főszereplővel folytatódik a korábbi, The Eye of the Sphinx című epizódban megkezdett hajsza a legendás tolvaj után.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)