The Raven: Legacy of a Master Thief - The Eye of the Sphinx

The Raven: Legacy of a Master Thief - The Eye of the Sphinx kép

A The Raven: Legacy of a Master Thief - The Eye of the Sphinx egy epizodikus szerkezetű, point & click stílusú kalandjáték Agatha Christie szellemében, amelyben egy híres mestertolvajt, a Hollót kell elkapnunk. A főszereplő Zellner konstábler, a zürichi rendőrség nyugdíjazás előtt álló munkatársa, akit a Párizsból Isztambulba tartó Orient-Expresszre vezényelnek, ahol igyekszik elkapni a halottnak hitt mestertolvaj, a Holló másolóját, aki az eredetivel ellentétben a gyilkosságoktól sem riad vissza. Az aprólékosan megrajzolt környezet, a jól megírt karakterek, a klasszikus point & click megoldás és a mesterien kivitelezett feladványok mind-mind tesznek róla, hogy a PC, Mac és Linux platformokat támogató The Raven: Legacy of a Master Thief - The Eye of the Sphinx feledhetetlen élményt nyújtson.


The Raven: Legacy of a Master Thief - The Eye of the Sphinx teszt

Teszt | 2013.08.09 12:10

Epizodikus szerkezetű point & click kaland Agatha Christie szellemében, melynek első felvonásában a híres mestertolvajt, a Hollót üldözzük. Nem is rossz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)