The Ship

The Ship kép

A Valve Source grafikus motorjával hajtott The Ship érdekes játékmenettel rendelkezik. Hatalmas óceánjárón kell megtalálni és eliminálni az ellenfeleket.


The Ship HD - tudjuk, mikortól szúrhatjuk egymást hátba újra

Hír | 2016.01.18 20:24

Idén tíz éves a The Ship, melyben hajókon kell vadásznunk egymásra, miközben vigyázunk arra, hogy ne váljunk mi is áldozattá. Most felújítva térhetünk vissza.

Újabb The Ship ingyen hétvége

Hír | 2007.02.03 10:39

A Valve Steam rendszerében elérhető The Ship játék nemrég nagyobb frissítést kapott, ami után újabb ingyenes hétvégével kedveskednek a játékosoknak.

Újra ingyen a The Ship

Hír | 2006.12.19 15:09

A Valve karácsony alkalmából ismét egy ingyenes hétvégével kedveskedik a játékosoknak, aminek a keretében a The Ship játékot teszik ingyenessé négy napig.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)