The Sims 2: H&M Fashion Stuff

The Sims 2: H&M Fashion Stuff kép

A The Sims 2 ötödik kiegészítője a világhírű H&M ruhákat és kiegészítőket hozza el Sim-jeid világába. Öltsd virtuális énedre Karl Lagerfeld, Viktor Horsting, vagy Rolf Snoeren világhírű designerek legstílusosabb ruháit. Természetesen ez a kiegészítő sem csak ruhákkal ajándékozza meg Sim-edet. Vadonatúj, a designerek legmerészebb ötletei által ihletett bútorok, dekorációk is a rendelkezésedre állnak otthonod stílusossá tételéhez. A kiegészítő bővelkedik játékmenet-béli újításokban is, hiszen végre létrehozhatod a saját boltodat, amelyben magad is összeállíthatod a legújabb vadító kollekcióidat. Persze, a Divatos H&M Cuccok kiegészítő nem merül ki pusztán ennyiben… saját kifutók, a divatvilág meghódítása, minden, amit csak a legjobb designer képes elérni. A Divatos H&M Cuccok birtokában pedig Te lehetsz a legjobb, hiszen egy született tervező tehetsége már eleve adott…


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)