The Sims 2: Pets

The Sims 2: Pets kép

Kutyás vagy, vagy inkább macskás? Egyik sem, a teknősöket preferálod? Bármi is a kérdésre a válasz, a Házi kedvenc kiegészítőben megtalálod a számításodat. Neveld fel saját kis kedvencedet, kövesd végig életét egészen a megszületésétől! Oda kell figyelned, hiszen a szőrös kis állatok is olyanok, akárcsak Sim-jeid. Megvannak a saját gondolataik, érzéseik, úgyhogy vigyáznod kell, nehogy esetleg kedvenced szomorúan érezze magát! Persze, aki tapasztalt ilyen téren valamennyire, az ismeri az állattartás érzését, velejárójait. Aki pedig a Házi kedvenc kiegészítőre beruház, az már eleve tapasztalt gazdi.


Sims 2 érkezik Wii-re

Hír | 2007.04.23 09:43

Ugyan a MySims formájában már készül egy Sims-szerű játék Wii-re, azonban sokan inkább az eredeti, PC-n nagy sikert aratott játékot látnák szívesebben a Nintendo gépén. Az EA jelentése szerint nem kell már sokat várni erre, ugyanis készül a The Sims 2: Pets Wii átirata.

Jön az új Sims 2 kiegészítő!

Hír | 2006.10.20 14:21

Aki beszerzi a The Sims 2 legújabb kiegészítőjét, a Pets-t, az bizonyára felfigyel majd a csomagban található kis papírlapra, amely azt hirdeti, hogy jön a következő :)

Popénekes cicababa és kutyulija a Sims 2: Pets-ben

Hír | 2006.10.07 10:51

A tinédzserek által bálványozott énekesnő és színésznő, Hilary Duff is szerepel a Sims 2: Pets-ben, mint játszható karakter.

[MOVIE] The Sims 2 Pets

Hír | 2006.09.22 11:36

Az Electronic Arts egy viszonylag nagy videóval jelentkezett a The Sims legújabb kiegészítőjéről, a Pets-ről.

[KéPZ] The Sims 2: Pets

Hír | 2006.08.22 14:36

Előkerült néhány hivatalos kép a The Sims 2 következő kiegészítőjéből, a Pets-ből, amely nevéből adódóan házi kedvencekkel foglalkozik majd.

The Sims 2: Pets - Itt az újabb kiegészítő

Hír | 2006.07.27 22:05

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a The Sims 2-höz készülő legújabb kiegészítőjét a The Sims 2 Pets-et. A kiegészítő valamikor október közepén kerül a boltokba PC-re, valamint konzolokra is. A fejlesztők elárulták, hogy jelenleg nem csak egyszerű kisállat választásról lesz szó, hanem akár saját magunk is kreálhatunk kedvenceket, megadva azok testalkatát, képességeit, tulajdonságait, amihez egy egyedülálló szerkesztővel kívánnak a játékosoknak kedveskedni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)