The Sims 3

The Sims 3 kép

A világ egyik legsikeresebb játékában, kicsiny Simjeink életét immár harmadik alkalomból irányíthatjuk kedvünkre, a legújabb teljes értékű részben. A felhasználók millióinak kellemes kikapcsolódást nyújtó koncepció nem változik de kiegészül megannyi új lehetőséggel. Mindenesetre mi alig várjuk, hogy valódi életünkbe újból belekavarjunk egy kis virtuálisat. Simjeink most önállóbbak, és ha nem "vigyázunk" rájuk kellőképp, élni fogják a maguk kis életét. Sőt, ez alkalommal már a városban is kalandozhatunk, megismerhetjük szomszédainkat, elmehetünk a parkba, diszkóba; a város kulcsa ezúttal a mi kezünkben van. A Sims 3 megreformálja az 'életszimulátor' műfaját, új színt visz Simjeink megszokott életébe. Ha eddig gátoltnak érezted a lehetőségeidet, vagy csak most kapcsolódnál bele a sorozatba... a Sims 3 a Te játékod.


The Sims 3 - Hamarosan lehull a lepel!!!

Hír | 2008.03.05 17:33

Csak az, aki az utóbbi éveket egy kavics alatt rejtőzködve töltötte, nem hallhatott még Will Wright sorozatáról.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)