The Solus Project

The Solus Project kép

Elképzeltétek már, hogy milyen lenne egy idegen bolygón játszódó túlélőjáték? A The Solus Project történetében pontosan ilyen rossz a helyzet: a Föld elpusztult és csupán egy maroknyi túlélő alkotta űrhajóflotta jelenti az emberiség zálogát. A játékos által irányított karakter is közöttük van, azonban a Gliese-6143-C-hez megérkezve egy baleset következtében az űrhajó megsemmisül és mi is csak egy mentőkabinnak köszönhetően menekülünk meg. A bolygón veszi kezdetét a túlélésre építő, nagybetűs játékmenet, amelynek keretén belül fel kell fedeznünk a környezetünket, erőforrások után kell kutatnunk, rejtélyeket kell kiderítenünk, miközben figyelnünk kell a szükségleteinkre is. A legfőbb célunk, hogy kapcsolatot teremtsünk a flottánkkal és segítséget kérjünk, viszont addig még sok-sok napig kell kibírnunk "űrlakóként": Hogy a kiszolgáltatottságra építő atmoszféra mellett a látványra se legyen panasz, arról az Unreal Engine 4 grafikus motor gondoskodik.

Elolvasom a tesztet

The Solus Project - újabb kalandjáték jön PS4-re és PSVR-ra

Hír | 2017.08.17 18:00

A Grip Digital és a Teotl Studios bejelentette, hogy idén szeptemberben végre megjelenik a The Solus Project PlayStation 4-es kiadása, méghozzá VR támogatással.

The Solus Project teszt - űrhajótörött

Teszt | 2016.08.04 14:00

Végre teljes pompájában kipróbálható a már early access-státuszában is nagyon népszerű sci-fi túlélő kaland.

GameStart - The Solus Project 3. rész

Hír | 2016.08.01 21:23

EndreMan és RG próbálnak nem megfagyni a The Solus Project gameplay következő részében.

GameStart - The Solus Project (1. rész)

Hír | 2016.07.13 18:50

Új játék, új emberek, új GameStart. Ezúttal a The Solus Project került a kamerák kereszttüzébe.

The Solus Project - hamarosan érkezik a különleges túlélőjáték (videó)

Hír | 2016.02.04 17:17

Nemsokára megjelenik a The Solus Project, amiben a zombik, vadállatok és dínók helyett a bolygó szélsőséges éghajlati viszontagságai veszélyeztetik életünket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)