The Stanley Parable

The Stanley Parable kép

A The Stanley Parable 2011-ben jelent meg egy ingyenes Half-Life 2 mod formájában, majd a Galactic Cafe hozzátett, kibővítette és újragondolta, ennek köszönhetően megérkezett Steamre az önmagát first person felfedező játéknak definiáló játék. Hasonlóan az Antichamber-höz a felfedezés válik a játék központi elemévé, ráadásul már a játékmenet elején megismerkedünk a The Stanley Parable összes szereplőjével és rögtön választás elé kerülünk: vagy együttműködünk a rendszerrel és követjük a narrátor instrukcióit vagy megpróbálunk ellenszegülni neki.


Hamarosan tényleg jön a The Stanley Parable kibővített változata, de azért még viccelődnek vele az alkotók

Hír | 2021.12.05 07:42

Már nem kell olyan sokat várni a The Stanley Parable: Ultra Deluxe megjelenésére, de amúgy miért nem képesek soha normális megjelenési dátumot mondani az alkotók? Ja, ezt nem mi kérdezzük.

Ismét elcsúsztatták a The Stanley Parable új kiadását

Hír | 2020.08.23 17:58

A The Stanley Parable: Ultra Deluxe változatnak már jó ideje meg kellett volna érkeznie, viszont még idén sem fog.

The Stanley Parable: Ultra Deluxe - jövőre csúszott a zseniális játék új kiadásának megjelenése

Hír | 2019.11.29 21:23

Friss videóval jelentkeztek a fejlesztők, amiben maga a narrátor jelentette be a nem túl örömteli hírt.

The Stanley Parable - egy trófea öt év után vált teljesíthetővé

Hír | 2018.10.17 22:03

Nem adta könnyen magát az utolsó achievement, öt évet kellett rá várni.

The Stanley Parable - kijavították a babás befejezés anomáliáját

Hír | 2017.01.01 21:30

Jónéhány lezárást tartogatott a játékosnak a The Stanley Parable, az egyikhez egy 4 órás minijátékot kellett teljesíteni. Az ezután látható bugról a legtöbben azt hitték, szándékosan került bele, pedig csak nem gondolták, hogy bárki eljut ehhez a végkifejlethez.

A srác, akinek a The Stanley Parable hangja narrálta a lánykérését

Hír | 2016.12.24 13:30

Ti már gondolkodtatok rajta, hogy ki lenne a legalkalmasabb szinkronizáló színész arra, hogy felkonferálja a nagy kérdést? Egy szerelmes ifjúnak összejött az álma és a The Stanley Parable narrátora működött közre abban, hogy megkérje élete szerelmének kezét.

The Stanley Parable - példabeszéd a videojátékokról

Hír | 2013.10.31 11:00

Half-Life 2 mod volt, önálló indie alkotás lett, amely már saját rajongótáborral rendelkezik. Bemutatjuk a The Stanley Parable-t.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)