The Station

The Station kép

A The Station egy hátborzongató sci-fi kalandjáték, amelynek történetében egy rejtélyes űrállomáson kell nyomoznunk három tudós felszívódása után, akik egy idegen faj kutatása közben tűntek el ismeretlen okokból kifolyólag. Hogy mi történt az űrállomás meghibásodott rendszereivel, mi lett a legénységgel és köze van-e ehhez az egészhez az idegeneknek, azt a játékosnak kell felderítenie, miközben bekukkant az utolsó sötét sarokba is.

Elolvasom a tesztet

The Station teszt - űrállomás kilátással

Teszt | 2018.03.29 20:50

Egy űrállomás fedélzetére tévedtünk, hogy megvizsgáljuk, mi történt a személyzettel és megtapasztaljuk a The Station minőségét.

The Station - baljós hangulatú a launch trailer

Hír | 2018.02.22 19:25

Egy hátborzongató sci-fi kalandjáték jelent meg The Station címmel, a legutolsó előzetes pedig segít eldönteni, hogy akarunk-e egy rejtélyes űrállomáson nyomozni egyedül.

Hátborzongató sci-fi nyomozós játék lesz a The Station

Hír | 2018.01.09 13:21

Egy veterán fejlesztőkből összeállt csapat egy különleges hangulatú, izgalmas élményt kínál nekünk februárban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)