The Technomancer

The Technomancer kép

Az emberiség már több mint kétszáz éve elkezdte kolonizálni a Mars bolygót, azonban a kapcsolat megszakadt a Földdel és azóta a vörös bolygón élő emberek teljesen magukra maradtak. A megmaradt telepesek egymással kezdtek háborúzni és hihetetlen pusztításba kezdtek. Közülük emelkedik ki a játékos által irányított Zachariah Mancer, aki egy technomancer.

Elolvasom a tesztet

Ezekkel a magyarításokkal köszöntjük az őszt

Hír | 2018.09.07 12:16

Többek között a Darksiders Warmastered Edition, az Overcooked 2, a Dead Cells és az Unravel honosítása is elkészült, így érdemes átböngészni a listát.

The Technomancer teszt - élet a Marson

Teszt | 2016.10.02 16:00

Már a fejlesztési időszak alatt is űr-Witcherként emlegették a Mars: War Logs fejlesztőinek készülő játékát. Lássuk, sikerüt-e megfelelniük ezeknek az elvárásoknak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)