The Testament of Sherlock Holmes

The Testament of Sherlock Holmes kép

1989-ben egy ügy vár kivizsgálásra. A munkára megvan a legalkalmasabb ember, de ő maga válik a gyanúsítottá. A The Testament of Sherlock Holmes-ban meg kell találnunk az elkövetőt miközben magunkat is tisztáznunk kell. Mindenki ellenünk lesz, a közvélemény és a Scotland Yard is a börtönbe kíván minket. Ezúttal tényleg csak a saját eszünkre számíthatunk, főleg mivel még hű fegyverhordozónk, Dr. Watson sem hisz nekünk. Sherlock talán legsötétebb kalandja PC-n és konzolokra érkezik, 2012 szeptemberében.


The Testament of Sherlock Holmes E3 trailer

Hír | 2012.06.02 17:05

Sherlock Holmes és Dr. Watson legújabb kalandja nem kerülheti el az E3-at sem, erről a Focus Home Interactive gondoskodott egy bemutatóval.

The Testament of Sherlock Holmes - szeptemberben érkezik

Hír | 2012.05.07 18:34

A Sherlock Holmes köré épülő legújabb kalandra már nem kell sokat várnunk. Holmes és Dr. Watson szeptemberben érkezik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)