The Walking Dead: A New Frontier – Episode 1: Ties That Bind (Part One)

The Walking Dead: A New Frontier – Episode 1: Ties That Bind (Part One) kép

A The Walking Dead játéksorozat harmadik évadában Clementine visszatér, de nem ő áll az események középpontjában. Az A New Frontier főszereplője Javier, akinek lényegesen kevesebb tapasztalata van zombikkal, mint a fiatal lánynak, de egymást segítve próbálják átvészelni a zombiapokalipszist.

Elolvasom a tesztet

The Walking Dead: A New Frontier - ekkor jön a negyedik epizód

Hír | 2017.04.20 09:25

A Telltale Games bejelentette, hogy mennyit kell még várnunk arra, hogy folytathassuk Clementine szívbemarkoló történetét a The Walking Dead: A New Frontier névre keresztelt harmadik évadban. Már csak pár napot kell kibírnunk!

The Walking Dead: A New Frontier - Ties That Bind (Part One) teszt - Clem, de megnőttél!

Teszt | 2017.01.21 21:14

Elkezdődött a The Walking Dead játéksorozat harmadik évada, amiben már egy érettebb Clementine kalandjait alakíthatjuk és kísérhetjük figyelemmel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)