The Walking Dead: Michonne - Episode 2: Give No Shelter

The Walking Dead: Michonne - Episode 2: Give No Shelter kép

A The Walking Dead játéksorozat második és harmadik évada között, egy háromrészes minisorozatban ismerhetjük meg a képregényekből és a filmsorozatból is ismert Michonne korábban nem látott kalandjait. A második, Give No Shelter alcímű drámai és pörgős fejezetben többek között átélhetjük hősnőnk múltjára és fényt deríthetünk rá, hogyan lett az a karakter, akit később megismertünk.

Elolvasom a tesztet

The Walking Dead: Michonne - Episode 2 teszt - ez fájni fog

Teszt | 2016.04.28 14:58

A Telltale Games Michonne karakterére fókuszáló, háromrészes The Walking Dead miniszériájának második fejezetében teljes erővel haladunk a drámai befejezés felé.

The Walking Dead: Michonne - ez a finálé sem lesz vidám

Hír | 2016.04.22 20:37

Már nincs sok hátra addig, míg megérkezik a The Walking Dead: Michonne minisorozat záróakkordja, a hátralévő időt pedig akár elüthetjük az utolsó trailerrel is.

The Walking Dead: Michonne Episode 2 - trailerrel jött a megjelenés

Hír | 2016.03.29 18:35

Miközben várjuk a Telltale-féle The Walking Dead harmadik évadát, a Michonne minisorozat már a második részéhez érkezett ma, amit egy launch trailer koronáz meg.

The Walking Dead: Michonne - tudjuk, mikor jön a második epizód

Hír | 2016.03.14 14:35

Bár lelki szemeink előtt továbbra is a Telltale-féle The Walking Dead harmadik szezonja lebeg, azért a Michonne minisorozat második részét is nagyon várjuk. Most kiderült, mikor érkezik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)