The Walking Dead: Saints and Sinners

The Walking Dead: Saints and Sinners kép

Izgalmas, VR-os túlélőhorror, melyben egy magányos kalandorral próbálhatunk meg életben maradni New Orleansben. Soha nem volt még olyan félelmetes a zombiapokalipszis, mint a Skydance játékában, amivel teljes mértékben beleélhetjük magunkat a kényelmetlen helyzetbe, és ha nem jó ívben indítunk meg egy döfést, hamar a zombik áldozatává válhatunk. A magányos kaland során sötét házakban bóklászva kutathatunk, különböző frakciók képviselőivel találkozhatunk, komoly döntéseket hozhatunk meg, és egy végig izgalmas történetet élhetünk át.

Elolvasom a tesztet

The Walking Dead: Saints and Sinners teszt - mindenki kemény, amíg nem találkozik zombival

Teszt | 2020.05.23 14:25

Teljesen más élményt nyújt egy olyan játék, amiben zombik ezreit daráljuk le különösebb erőfeszítések nélkül, mint egy olyan, amiben egy döfés elvétése is a halálunkat eredményezheti. A The Walking Dead: Saints and Sinners márpedig kegyetlen és félelmetes.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)