The Walking Dead Season 2: A House Divided

The Walking Dead Season 2: A House Divided kép

A Telltale epizodikus The Walking Dead szériájának második évadának második részében a leginkább a történetre fókuszáló túlélő-horror tovább bonyolítja Clementine életét. A The Walking Dead Season 2: A House Divided újabb kíméletlen döntések és helyzetek elé állít, amelyek által újra és újra megtanuljuk, hogy milyen nehéz az élet és a nemrég még ártatlan kislányként mellettünk szökdécselő Clementine is kemény jellemfejlődésen megy át emiatt. Kétséget kizáróan ő a főhősnő, akit a második epizódban egy régi ismerőssel is összehoz a sors, hogy olyan sebek szakadjanak fel, amik nem véreznek.


The Walking Dead Collection - jön a teljes kollekció, de nem minden platformra

Hír | 2017.11.02 09:50

Hamarosan a Telltale Games összes The Walking Dead játékát behúzhatják majd egy csomagban, így aki eddig kimaradt Clementine kalandjaiból, az egyszerre pótolhat mindent.

The Walking Dead: Season 2: Amid The Ruins megjelenés - megvan a dátum

Hír | 2014.07.18 14:19

A Telltale Games bejelentette, hogy mikor számíthatunk a The Walking Dead második évadának utolsó előtti epizódjára.

The Walking Dead Season 2: A House Divided - elkészült a magyarítás

Hír | 2014.07.09 19:10

Elkészült a The Walking Dead: Season Two második epizódjának fordítása is, Clementine történetét magyarul folytathatjátok

The Walking Dead Season 2: A House Divided teszt - gyerekkel vagyok

Teszt | 2014.03.13 21:10

Az epizodikus The Walking Dead új utakra vezet, új hősökkel érint meg, új drámával piszkálja az idegeinket. De lesznek meglepetések...

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)