The Walking Dead Season 2: Amid the Ruins

The Walking Dead Season 2: Amid the Ruins kép

A The Walking Dead Season 2: Amid the Ruins a Telltale Games-féle epizodikus túlélő-horror második évadának utolsó előtti része, amely nem csupán előkészíti a terepet az évadzárónak, de olyan befejezéssel végződik, amely nem hagy kétséget afelől, hogy újabb érzelmi hullámvasútra ültetnek fel minket és mi könnyes szemmel váltunk ismét jegyet a menetre. Az Amid the Ruins alcímű epizódban továbbra is Clementine a főszereplő és minden olyan elem felfedezhető benne, ami miatt megkedveltük a szériát, viszont a második szezon előző fejezeteinél sokkalta dinamikusabban történnek az események, több a drámaiság és kicsivel több interaktív elemet is kapunk. A horror, a zombik, a The Walking Dead és Clementine rajongóinak továbbra is kihagyhatatlan darab.


The Walking Dead Season 2: Amid the Ruins teszt - életünk romjain, felemás mosollyal

Teszt | 2014.09.01 20:39

Utolsó előtti epizódjához érkezett a Telltale-féle The Walking Dead második évada, amely előkészíti a terepet az évadzárónak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)