The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 2: Assassins of Kings kép

Andrzej Sapkowski művei soha nem voltak még oly népszerűek Lengyelországon kívül, mint az utóbbi egy-másfél évben. Ennek oka elsősorban az ihletadó novellákat alapul vevő számtógépes szerepjáték, a The Witcher. A hivatásos szörnyvadász kalandjait feldolgozó alkotás milliós rajongótáborra tett szert, s óhatatlanná vált, hogy előbb-utóbb bejelentik a folytatást. Nos, a szebb grafikával, javított harc- és párbeszédrendszerrel feltuningolt The Witcher 2: Assassins of Kings a hírek szerint Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra is érkezik valamikor a jövőben. Sajnos konkrét megjelenési dátummal még nem szolgálhatunk.


The Witcher 2 - Debut trailer

Hír | 2010.03.23 14:01

Végre valahára hivatalosan is létezik a The Witcher 2. Ennek örömére, egy debut trailer is érkezett.

The Witcher 2 - a tegnap látott videó tényleg az említett játékból van

Hír | 2009.11.19 17:06

A tegnap kiszivárgott videó felvétele az Oroszországban megrendezésre került IGROMIR játékexporól került fel az internetre.

The Witcher 2 - kézikamerás gameplay videó

Hír | 2009.11.18 17:17

Geralt legújabb kalandjait már mindannyian tűkön ülve várjuk, és most betekintést nyerhetünk a The Witcher második részébe.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)