The Witcher 3: Blood and Wine

The Witcher 3: Blood and Wine kép

A Blood and Wine a számtalan díjjal jutalmazott, hatalmas, nyílt világú fantasy-szerepjáték, a The Witcher 3: Wild Hunt utolsó kiegészítője, amelyben utoljára bújhatunk a híres szörnyvadász, Ríviai Geralt bőrébe, hogy felfedezzük Toussaint hercegségét. Ezt a gazdag területet még nem dúlta fel a háború, de ez nem jelenti azt, hogy a fényűző felszín alatt ne lapulna sötét titok: a környéket egy irtózatos és kegyetlen szörny tartja rettegésben, amivel csakis Geralt képes végezni, de még az ő képességeit is meghaladhatja a feladat. Az új területeket, szereplőket és szörnyeket felvonultató Blood and Wine több mint harmincórányi játékidőt, valamint kilencvennél is több küldetést kínál, továbbá az új, dinamikus tájékozódási rendszer, az új Gwent pakli, az új mutációs mechanikák, valamint Geralt saját otthona gondoskodik róla, hogy méltó és emlékezetes legyen a híres Fehér Farkas utolsó kalandja.

Elolvasom a tesztet

The Witcher 3: Blood and Wine - újabb részleteket tudtunk meg a kiegészítőről

Hír | 2016.04.28 17:05

A CD Projekt RED egy fejlesztője egy interjúban árult el néhány fontos dolgot a Blood and Wine kapcsán.

The Witcher 3: Blood and Wine - ezeket a képeket látnod kell!

Hír | 2016.04.24 12:05

A The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítő nem csupán egy teljesen új területet tesz játszhatóvá, de bővíteni fogja a Gwent paklinkat is. Előbbiről már van néhány vadonatúj fotónk, utóbbiról újabb részletek is.

The Witcher 3: Blood and Wine - ismét kapunk két Gwent paklit

Hír | 2016.04.16 13:30

Az első The Witcher 3: Wild Hunt kiegészítő boltokban megvásárolható verziójához Gwent kártyákat is hozzácsaptak a készítők. A jelek szerint ez a Blood and Wine esetében sem változik.

The Witcher 3: Blood and Wine - ütős lesz a borító

Hír | 2016.04.14 15:07

A tegnap kiszivárgott dátumot ugyan még nem erősítette meg a CD Projekt RED, de azért adott egy kis ajándékot azoknak, akik várják a The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítőjét.

The Witcher 3: Blood and Wine - megvan a megjelenési dátum?

Hír | 2016.04.13 16:23

A vártnál később érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt második kiegészítője, a Blood and Wine, de most talán már tudjuk, pontosan mikortól játszhatunk vele.

The Witcher 3: Wild Hunt - Geralt lovával is beszélgethetünk a Blood and Wine-ban (videó)

Hír | 2016.04.01 13:59

Hiába, a Witcher 3: Wild Hunt készítői minden apróságra figyelnek, így a játék zseniális szereplőgárdájának eddig méltánytalanul kidolgozatlan tagja is saját személyiséget kap majd az új kiegészítőben.

The Witcher 3: Blood and Wine - mutattak belőle egy kicsit

Hír | 2016.03.24 10:41

Ki vagyunk már éhezve rá, hogy a CD Projekt RED mutasson valamit a The Witcher 3: Wild Hunt második nagy kiegészítőjéből, a GDC 2016-nak köszönhetően pedig most kicsit bele is leshetünk a Blood and Wine-ba.

The Witcher 3: Blood and Wine - jobb lesz, mint az alapjáték?

Hír | 2016.01.14 10:35

Érdekes kijelentés hagyta el a CD Projekt RED írójának száját egy interjúban, ugyanis szerinte a Blood and Wine kiegészítő a The Witcher 3-nál is jobb lesz.

The Witcher 3: Blood and Wine - gyönyörű lesz az új kiegészítő is

Hír | 2015.12.08 17:55

Megérkezett az első két kép a tavasszal megjelenő The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítőből, melyeken az új, Toussaint nevű zónát láthatjuk.

The Witcher 3: Blood and Wine - késni fog a második kiegészítő

Hír | 2015.10.14 08:40

Jelenleg mindenki a The Witcher 3: Wild Hunt első nagy kiegészítőjével van elfoglalva, így nem is nagyon tűnt fel, hogy a CD Projekt RED csendben elcsúsztatta a következőt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)