Thief: Deadly Shadows

Thief: Deadly Shadows kép

Az időközben sajnos felszámolt Looking Glass Studios Thief nevű alkotására bátran ráaggaszthatjuk a forradalmi jelzőt. A Dark Engine kiválóan kezelte az árnyékokat, s bár nem számított megjelenése pillanatában sem a legszebbnek, a célnak tisztességesen megfelet. A badass főszereplő, Garrett pedig a korábbi belsőnézetű akciókhoz képest sérülékeny fickónak bizonyult, de ez így is volt rendjén. Elvégre egy besurranó tolvajt és nem egy fényespáncélú lovagot alakítottunk. A technokrata, dark fantasy és steampunk elemeket vegyítő világ, a pazarul kidolgozott háttértörténet és a valóban hosszú játékidő az utolsó fillérig megérte a pénzét. Eric Brosius hangmérnök pedig olyan kiváló munkát végzett, hogy máig etalonnak számít a szakmában, s komoly verseny folyik azért, hogy ki tudja épp aktuális projektjéhez megszerezni a Mester tehetségét és szaktudását. Az pedig külön öröm, hogy a Quake-láz tombolása mellett is képes volt megragadni a játékosok fantáziáját, csak hogy később trilógiává nője ki magát.


Thief 3: Deadly Shadows - végre elkészült a Gold mod

Hír | 2014.08.04 13:23

Hosszú béta időszak után végre végleges állapotba került a Thief 3: Deadly Shadows Gold modja, amely rengeteg újítással kápráztatja el a rajongókat.

Steam Holiday Sale - Akciós Thief, Tomb Raider, Sniper Elite, Painkiller sorozatok

Hír | 2013.01.04 14:40

Utolsó előtti napjához érkezett a Steam ünnepi akciósorozata, de pénztárcánk továbbra sincsen biztonságban a gigászi árcsökkentésektől.

Thief 4 hivatalosan bejelentve

Hír | 2009.05.11 15:18

Képek, videók, és minden különösebb csinnadratta nélkül az Eidos Montreal nyúlfarknyi sajtóközleményben adta hírül, hogy a Thief 4 munkálatai megkezdődtek.

Új Thief játék készül?

Hír | 2009.04.15 10:09

Az Eidos Montreal honlapján sejtelmes üzenet tűnt fel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)