This War of Mine

This War of Mine kép

A This War of Mine egy háborús-túlélő játék, amiben egy csapat civil életére kell vigyáznunk. A háborúkban nem mindenki katona, ez a tétel mondata a játéknak, és a This War of Mine megmutatja a háború igazi arcát. Célunk a támadás alatt lévő városban életben tartani karaktereinket. Figyelnünk kell rá, hogy ne legyenek betegek, ne éhezzenek és pihenni is tudjanak. A különböző felszereléseket és hasznos holmikat az este folyamán tudjuk megszerezni, amikor kilopakodhatunk a menedékünkről. Mindegyik karakter máshoz ért és az állapotukra is oda kell figyelni, minél egészségesebb valaki, annál jobban tudunk vele teljesíteni. Napközben pedig a menedékünket kell minél jobb állapotban tartani és fejleszteni.


Nagy dobásra készülnek a This War of Mine alkotói

Hír | 2015.06.03 19:27

Az 11 Bit Studios szerint könnyű lenne megcsinálni a második This War of Mine játékot, ám ők ennél sokkal több mindent szeretnének megvalósítani. Nem a folytatáson gondolkodnak.

This War of Mine - karakterszerkesztő és új helyszínek az új frissítésben

Hír | 2015.04.29 07:20

Frissült a This War of Mine, az 1.3-as patch rengeteg újítást hozott a játékba, köztük egy karakterszerkesztővel és két új helyszínnel.

This War of Mine - rengeteg kisgyermeken segítettek a játékosok

Hír | 2015.03.31 19:08

A This War of Mine különleges DLC-jének megvásárlásával olyan fiatalokon segíthettünk, akik átélték a háború borzalmait. Többszáz gyermek élhet így jobb életet.

This War of Mine - jótékonykodj DLC-vel

Hír | 2015.03.10 11:52

A This War of Mine új DLC-je a háború által sújtott gyermekeknek próbál meg segíteni, tehát jó ügyet szolgálhatunk, ha játszunk vele.

This War of Mine teszt - a háborúnak nincs győztese

Teszt | 2015.01.02 20:34

A 11 bit Studios rendhagyó játéka, a This War of Mine olyan szemszögből mutatja be a háborút, amilyenből még nem néztük; és amilyenből már régóta kellett volna.

This War of Mine - két nap elég volt a sikerhez

Hír | 2014.11.27 16:44

A játékot fejlesztő 11bit Studios bejelentette, hogy a program fejlesztési költségei két nap alatt megtérültek.

This War of Mine - ne kalózkodj, itt van ingyen

Hír | 2014.11.18 17:17

A This War of Mine-t fejlesztő 11 bit Studios olyat tett, amilyet eddig még szinte soha senki: odanyújtotta kezét a megélhetési kalózoknak.

This War of Mine launch trailer - szívszorító videó a megjelenésre

Hír | 2014.11.16 20:02

Péntektől kapható a 11 bit Studios egyedi háborús játéka, amiben nem a győzelem a cél, hanem szimplán a túlélés.

This War of Mine megjelenés - megvan a dátum és jött egy új trailer is

Hír | 2014.11.02 12:12

A 11bit Studios bejelentette a zseniálisnak ígérkező This War of Mine megjelenési dátumát és kiadott egy új trailert is.

This War of Mine - a háborús játék, amiben végre nem katona vagy

Hír | 2014.09.04 11:18

A lengyel stúdió játékának traileréhez az egyik leghíresebb magyar zene adja meg az alaphangulatot, de már maga a koncepció is fantasztikus.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)