This War of Mine: The Little Ones

This War of Mine: The Little Ones kép

A háborúkban mindig csak hősöket játszottunk, de nem ők az egyetlen résztvevők – a This War of Mine: The Little Ones a túlélők szemszögéből engedi átélni a borzalmakat. Az 1992-96-os boszniai háború idejében játszódó játékban egy csapat szarajevói lakost kell minél tovább életben tartanunk úgy, hogy gyűjtögetünk, biztosítjuk számukra a megfelelő mennyiségű élelmet, a lehetőségekhez mérten pozitív hangulatot. A játék konzolos változatában a felnőttekétől különböző igényekkel rendelkező gyerekekkel is foglalkoznunk kell.

Elolvasom a tesztet

This War of Mine: The Little Ones - PC-re és mobilra is jön

Hír | 2016.03.23 19:02

A This War of Mine gyerekekkel kiegészített verziójával eddig csak a konzolosok játszottak, viszont a 11 bit studios ma örömhírt hozott.

This War of Mine: The Little Ones teszt - gyerekekkel még nehezebb

Teszt | 2016.03.21 16:38

A This War of Mine konzolos változatában már nem csak felnőttek, gyermekek jólétéről is gondoskodnunk kell. Keményebb mint valaha.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)