Titan Quest: Ragnarök

Titan Quest: Ragnarök kép

A THQ Nordicnak köszönhetően több mint egy évtized után folytatódott a Titan Quest története a második kiegészítőnek, a Ragnaröknek köszönhetően, amelyben egy titokzatos fenyegetés Észak-Európa felfedezetlen földjeire szólítja Hádész hőseit, ahol új küldetések, ellenfelek, képességek, funkciók és kincsek várják őket. A harcosok immáron elérhetik a 85-ös szintet is, ráadásul akár Runemasterekké is válhatnak.

Elolvasom a tesztet

Titan Quest: Ragnarök teszt - új élet a régi világban

Teszt | 2018.01.30 21:42

Tizenegy évvel a Titan Quest megjelenése után elkészült a kultikus akció-szerepjáték új kiegészítője, a fagyos földekre kalauzoló Ragnarök.

Titan Quest - 11 év után új kiegészítőt kapott

Hír | 2017.11.19 07:00

Új tartalmakat kapott a Titan Quest: a Ragnarök névre keresztelt kiegészítő rengeteg újdonságot hozott magával, beleértve a kampány egy teljesen új fejezetét is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)