Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands kép

Az egyedül, illetve kooperatív módban is játszható Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands egy négyfős amerikai műveleti egység irányítását adja a játékos kezébe, hogy egy fedett bevetésen keresztül megsemmisítse a Santa Blanca drogkartellt. Küldetéseinknek Bolívia ad otthont, méghozzá több száz várossal és változatos helyszínekkel, vagyis a Ghost Recon: Wildlands a Ubisoft valaha készült legnagyobb és legsokszínűbb nyitott világú akciójátéka, amelyben számtalan frakcióval és helyi legendával ismerkedhetünk meg. Katonáink válogatott fegyverarzenállal, a legjobb és legmodernebb felszerelésekkel, valamint különféle járművekkel és drónokkal veszik fel a harcot a helyi drogbárókkal és a Ubisoft szerint minden egyes alkalommal másképp alakulnak a dolgok, nincsenek ismétlődő összecsapások. Ezt nagyban elősegíti az a fejlesztői döntés is, hogy a kezünkbe adják a küldetések teljesítésének módját, vagyis mi döntjük el, hogy melyiket és milyen módszerekkel göngyölítjük fel. Persze nem árt tisztában lenni azzal sem a mérlegeléskor, hogy minden tettünknek következményei lesznek.

Elolvasom a tesztet

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - már biztosan lesz nyílt béta

Hír | 2017.02.10 10:52

Aki nem jutott volna be a múlt heti tesztelésre, az ne csüggedjen, hiszen lesz még alkalom kipróbálni a játékot megjelenés előtt.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands előzetes - ha minden így marad, az kevés lesz

Hír | 2017.02.06 16:20

Alaposan beleástuk magunkat a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands bétájába a hétvégén, ami sajnos bőven adott okot az aggodalomra. Vajon rendbe lehet ezt még hozni a megjelenésig?

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - elindult a béta, máris hatalmas a hiszti

Hír | 2017.02.03 14:30

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands bétájával bizony meggyűlt a baja a PC-s játékosoknak, akik nem egy erőművet tartanak az asztal alatt.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - új trailerek is érkeztek a béta időpontja mellé

Hír | 2017.01.26 08:14

Tegnap kiderült, hogy egészen pontosan mikor startol el a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands bétatesztje, a dátum mellett pedig két új előzetest is közzétettek a fejlesztők.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands előzetes - bevetésen jártunk

Hír | 2017.01.25 17:00

Repülőre ültünk, hogy saját szemünkkel vegyük alaposan szemügyre a Ubisoft üdvöskéjét. A Wildlands nem okozott hatalmas meglepetést, de amit tud, azt kifejezetten jól tudja.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - ilyen lesz egyedül teljesíteni egy küldetést

Hír | 2017.01.20 20:35

Bár a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands alapvetően a kooperatív élményre épít, természetesen egyedül, az MI által irányított csapattársakkal is teljesíthetjük a missziókat.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - így dolgozik egy összeszokott csapat

Hír | 2017.01.09 09:15

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands legújabb gameplay trailerében azt láthatjuk, hogy nem csak kéz a kézben deríthetünk fel egy ellenséges bázist, sőt, célszerűbb, ha mindenki máshogy hatol be.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - mit keres egy macska a legújabb trailerben?

Hír | 2017.01.06 15:20

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands kapott már néhány fantasztikus előzetest, de a legújabb élőszereplős videó mindent visz.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands - ilyen lesz a térkép

Hír | 2016.12.09 20:50

Hatalmas és változatos pályát ígérnek a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands készítői, valószínűleg igen sok idő lesz bejárni az egész terepet, habár konkrétumokkal még mindig nem szolgált az Ubisoft.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands - már jelentkezhetsz a bétára

Hír | 2016.12.06 20:40

Elindult a jelentkezés a Tom Clancy's Ghost Recon zárt bétatesztjére, ráadásul egy ütős trailert is kaptunk a hír mellé.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands - kellemes meglepetések az új előzetesben

Hír | 2016.11.24 07:11

Közeleg a Ghost Recon franchise új része, a legújabb előzetesből pedig kiderült, hogy elég nagy teret biztosítanak a fantáziánknak a készítők.

Ghost Recon: Wildlands - lesz nyílt béta, és nincs is már messze

Hír | 2016.11.04 09:50

A márciusi megjelenés előtt még bőven lesz időtök futni egy próbakört a sivatagban.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - 12 perc lopakodás a sötétben

Hír | 2016.10.03 18:44

Az El Pozolero küldetést az E3-on már láttuk, akkor viszont világosban zajlott az akció - most megnézhetjük, mennyi mindent megváltoztat, ha viharos az idő, és éjszaka indulunk bevetésre.

PlayStation 4 Pro - két további Ubisoft játék támogatja majd

Hír | 2016.09.09 08:56

A Watch Dogs 2 és a For Honor mellett a Ubisoft két további, jelenleg is fejlesztés alatt álló játéka is ki fogja használni a PlayStation 4 Próban rejlő lehetőségeket.

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - 30 percnyi coop gameplay

Hír | 2016.06.20 12:35

Három youtuber három különböző módon játszotta végig a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands egyik coop küldetését. Mutatjuk az eredményt!

E3 2016 - 12 percnyi Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands gameplay

Hír | 2016.06.15 09:41

Noha a Ubisoft konferenciáján belekóstolhattunk már a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands játékmenetébe, most az egyik népszerű YouTuber is kipróbálta a lövöldét.

E3 2016 - Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands gameplay és megjelenési dátum

Hír | 2016.06.13 22:05

A Ubisoft előadása egy nagyon bizarr táncos bemutató után a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands új előzetesével kezdődött.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - az egyik gyűjtőiben headset is lesz

Hír | 2016.05.26 18:58

Három különleges kiadásban vásárolhatjuk majd meg a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlandst.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - lenyűgöző jelenetek a legújabb videóban

Hír | 2016.05.26 18:19

A Ubisoft idén tervezi kiadni a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlandst, ami különbözik majd a sorozat eddigi játékaitól, és épp ez jelentheti számára a sikert.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands - a fejlesztők válaszolnak (videó)

Hír | 2015.12.11 18:07

A Ubisoft egy fejlesztői naplóval töri meg a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands körüli csendet, amelyben egy kérdezz-felelek eredményét követhetjük figyelemmel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)