Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands kép

Az egyedül, illetve kooperatív módban is játszható Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands egy négyfős amerikai műveleti egység irányítását adja a játékos kezébe, hogy egy fedett bevetésen keresztül megsemmisítse a Santa Blanca drogkartellt. Küldetéseinknek Bolívia ad otthont, méghozzá több száz várossal és változatos helyszínekkel, vagyis a Ghost Recon: Wildlands a Ubisoft valaha készült legnagyobb és legsokszínűbb nyitott világú akciójátéka, amelyben számtalan frakcióval és helyi legendával ismerkedhetünk meg. Katonáink válogatott fegyverarzenállal, a legjobb és legmodernebb felszerelésekkel, valamint különféle járművekkel és drónokkal veszik fel a harcot a helyi drogbárókkal és a Ubisoft szerint minden egyes alkalommal másképp alakulnak a dolgok, nincsenek ismétlődő összecsapások. Ezt nagyban elősegíti az a fejlesztői döntés is, hogy a kezünkbe adják a küldetések teljesítésének módját, vagyis mi döntjük el, hogy melyiket és milyen módszerekkel göngyölítjük fel. Persze nem árt tisztában lenni azzal sem a mérlegeléskor, hogy minden tettünknek következményei lesznek.

Elolvasom a tesztet

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands előzetes - lopakodj ki a rétre

Hír | 2015.06.16 14:00

Közel tucatnyi lenyűgöző állóképet adott ki a Ubisoft, miközben fontos tudnivalókat is megosztott velünk a Ghost Recon széria első nyitott világú epizódját illetően.

E3 2015 - Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands bejelentés!

Hír | 2015.06.16 01:29

A Ubisoft egy hatalmas meglepetéssel zárta az E3 2015-ös konferenciáját. Itt az első Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands trailer!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)