Tomb Raider Definitive Edition

Tomb Raider Definitive Edition kép

A hihetetlenül sikeres, 2013-as Tomb Raider újragondolása megmutatta, hogy van még kraft Lara Croftban. A Square Enix ennek hatására úgy döntött, hogy a PlayStation 4 és az Xbox One tulajdonosok számára is elérhetővé teszi ezt az élményt, így született meg a Definitive Edition. Az újgenerációs kiadás PS4-es változatát a Nixxes Software portolta, az Xbox One verziót pedig a United Front Games-nek köszönhetjük, viszont mindkettő esetében stabil 30 fps-t, HD felbontást, teljesítményjavulást, élethűbb grafikát, átrajzolt főhősnőt és megnövelt poligonszámot kapunk, valamint jár az összes megjelent DLC is.


A Tomb Raider: Definitve Edition is csatlakozott az Xbox Game Pass címek listájához

Hír | 2019.02.01 12:10

Mától kezdve minden Xbox Game Pass előfizető végigjátszhatja Lara Croft eredettörténetét.

Heti játékeladási toplista - már nem Lara van a csúcson

Hír | 2014.02.10 16:19

A csili-vili Tomb Raider csak egy hetet bírt a csúcson, de más változások is történtek a héten. Teljes lista a kattintás után.

Tomb Raider Definitive Edition teszt - szebb, de több is?

Teszt | 2014.02.05 18:50

Lara Croft az újgenerációs konzolokon is bemutatkozott. Szebb lett, de mi még?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)