Tony Hawk's Pro Skater HD

Tony Hawk's Pro Skater HD kép

Az Activision biztosra ment, ahelyett, hogy új életet vinne a gyengélkedő Tony Hawk szériába, inkább visszanyúl téren és időn át a sorozat legjobb darabjaihoz. Az új Tony Hawk játék azonban csak kívülről lesz új, tartalmát tekintve viszont a Tony Hawk's Pro Skater első és második részéből származó pályák (pl.: School és Downhill) gyűjteménye HD minőségben. A letölthető formában forgalmazott Tony Hawk's Pro Skater HD valamikor 2012 első felében jelenik meg, kizárólag PlayStation Network-ön és Xbox Live-on.


Lekerül a Steamről az utolsó élvezhető Tony Hawk játék

Hír | 2017.07.11 09:05

Lejárnak a dalok licencei, az Activision pedig nem kíván hosszabbítani, ezért kénytelenek vagyunk elbúcsúzni a Tony Hawk's Pro Skater sorozat egy korábbi részétől.

Hőskori leletek - Tony Hawk's Pro Skater

Hír | 2015.04.10 16:00

Emlékeztek még, amikor Tony Hawk egy pillanatra elhitette veletek, hogy meg tudtok állni egy négykerekű halálcsapdán? A rohadék.

Készül az új Tony Hawk játék (frissítve)

Hír | 2014.02.21 18:09

A profi gördeszkás nem adja fel: már készíti új játékát, mely remélhetőleg jobb lesz, mint amiket az utóbbi években kaptunk.

Tony Hawk's Pro Skater HD - gördeszkáznál James Hetfielddel?

Hír | 2012.12.07 13:04

Megérkezett a felújított Tony Hawk játék legújabb letölthető csomagja, melyben többek között a Metallica énekese, James Hetfield és a basszusgitáros Rob Trujillo is helyet kapott.

Ezekkel játszunk júliusban

Hír | 2012.07.02 10:14

Itt a nyár, a sovány kínálat korszaka, de azért akad néhány újdonság az arra vágyóknak.

Summer of Arcade 2012 trailer - videón a felhozatal

Hír | 2012.06.12 12:59

A Microsoft eddigi szokásához híven ismét összerakta a Summer of Arcade címeit, melyekhez természetesen egy trailer is készült.

Tony Hawk's Pro Skater HD - Friss képeken deszkázunk

Hír | 2012.01.21 20:18

A valaha sikerült egyik legjobb Tony Hawk rész megkapja a maga ráncfelvarrását és HD utótaggal újra deszkára pattan.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)