Torment: Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera kép

A Kickstarter történelmének egyik legnagyobb sikere kötődik a Torment: Tides of Numenerához, amely a klasszikus szerepjáték, a Planescape: Torment szellemi örököse az inXile Entertainment tolmácsolásában. A Tides of Numenera fejlesztését a Planescape dizájnere, Monte Cook segítette, a zenéjét pedig az a Mark Morgan szerezte, aki többek között a Fallout, a Fallout 2 és az előd muzsikáiért is felelt korábban. A Unity motorral meghajtott Torment: Tides of Numenera a legendás felmenővel szemben nem egy D&D kampánykészletre épül, hanem Monte Cook szintén Kickstarteren született sci-fi és fantasy elemeket ötvöző világára, ahol a tudományos vívmányokra úgy tekintenek az emberek, mint a varázslatokra. Numenera kilencedik világa kellően egzotikus és izgalmas, nem nehéz felfedezni a hasonlóságot a Planescape Sigiljével, de a két játék közötti párhuzamot erősíti az amnéziás hős, valamint azok a fajsúlyos kérdések is, amelyekre választ kaphatunk a történet végén.

Elolvasom a tesztet

Megkapta első konkrétumait a Planescape: Torment örököse

Hír | 2013.01.31 20:05

Torment: Tides of Numenera néven támad fel a Planescape: Torment a Kickstarter áldásos tevékenységének köszönhetően.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)