Total War: Rome 2

Total War: Rome 2 kép

A PC exkluzív Total War: Rome II a méltán sikeres Total War széria egyik címe és a 2004-es Rome: Total War folytatása. A stratégia elődjéhez hasonlóan az ókori Római Köztársaság vezetőjeként fogunk játszani, melyet ha kedvünk tartja át is alakíthatjuk a Római Birodalommá. A Total War: Rome 2 játékmenete kibővített kampányt és egy új grafikai motort ígér, melynek köszönhetően a kamerát akár külön-külön egységekre fixálhatjuk. Ezzel a közelítéssel a fejlesztők megpróbálnak az egyes katonáknak több személyiséget adni. Szintén újítás az ún. "választási útvonal", ergo a különböző pontokon tett döntéseink különböző útvonalakat nyitnak meg előttünk a továbbiakban.


Total War: Rome 2 - új képeket láthatunk Rómából

Hír | 2012.08.25 09:40

A Total War sorozat nem pihen, sőt, nagyobb sebességre kapcsolt - a Shogun 2 után érkezik majd a Rome 2.

Total War: Rome 2 - jövőre érkezik

Hír | 2012.07.02 17:45

Kilenc évvel az első rész után csak PC-n érkezik majd a Total War: Rome második része.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)