Total War: Warhammer

Total War: Warhammer kép

A két népszerű franchise-t keresztező Total War: Warhammer játékmenetében több ezer harcost irányíthatunk valós időben, méghozzá "gigantikus szörnyek, repülő lények, legendás hősök" között, valamint varázserők kíséretében. A körökre osztott stratégia története szerint a Régi Világ egy kegyetlen és árulásokkal teli hely, ahol végtelen háborúk dúlnak és hamis szövetségek köttetnek. Éppen ezért akármelyik oldalra is állunk a négy frakció közül (Empire, Greenskins, Dwarfs, Vampire Counts), komoly veszélyekkel kell szembenéznünk. A The Creative Assembly egy trilógia első részének szánja a Total War: Warhammer-t, kizárólag PC-n.

Elolvasom a tesztet

Biztosan lesz Total War: Warhammer

Hír | 2015.01.14 10:01

Tulajdonképpen megerősítésre került, hogy készül a Total War és Warhammer crossover, de nem egy közlemény vagy trailer, hanem egy artbook által.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)