Train Simulator 2014

Train Simulator 2014 kép

A korábban RailWorks néven ismert vasútszimulátor széria egyik darabja, a Train Simulator 2014 felturbózott grafikával, a vonatok és valós útvonalak széles választékával, kihívást jelentő vadonatúj feladatokkal, kibővített karrier móddal, achievementekkel (továbbá egyéb jutalmakkal) és realisztikusabb vezetési környezettel rendelkezik. Ezen felül a Steam Workshop támogatásának hála a játékosok saját útvonalakat készíthetnek, amelyeket aztán megoszthatnak társaikkal is. Ami a platformtámogatást illeti, a Train Simulator 2014 PC-exkluzív címként vonult be a történelembe.


Train Simulator 2014 - Sean Bean szerint király a vonatozás

Hír | 2013.09.27 17:30

Szóval amikor a vonatszimulátort Sean Bean mutatja be valami nagyon cool dologként, akkor tapsikol minden marketinges.

Train Simulator 2014 bejelentés - az első részletek

Hír | 2013.07.31 15:55

"Ha elindul a vonat, a szívem majdnem megszakad" - dúdolják a stílus kedvelői, ha meglátják a Train Simulator 2014 bejelentését.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)