Transistor

Transistor kép

A Bastion fejlesztőcsapata, a Supergiant Games felel a retro-futurisztikus városban játszódó izometrikus akció-szerepjátékért, a Transistor-ért is. A címben szereplő Transistor egy kard, amelyben fogságba esett egy férfi, így inkább partnerünk a játék során, mintsem eszközünk. Mivel az általunk irányított hősnő, Red némává vált, ezért közösen vágnak neki a kihalt Cloudbank városának, hogy visszaszerezzék a hangját. Útja során változatos ellenfelekkel, semmihez sem hasonlítható látványvilággal és két részből álló harcrendszerrel számolhatunk, de igazából a hangulatért és a történetért érdemes leginkább kipróbálni.


Itt az újabb ingyen játék, megint érdemes megnyitni az Epic Games Store-t

Hír | 2019.04.18 18:29

Talán már szólnunk sem kell, de azért szólunk: újabb két hét eltelt, cserélődött az Epic ajándéka.

Transistor teszt - van élet a Bastion után?

Teszt | 2014.08.05 21:09

A Bastion készítőinek új játéka egy retro-futurisztikus várossal súlyosbított izometrikus akció-szerepjáték. Oké, de mit tud még?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)