Trials Evolution

Trials Evolution kép

A Ubisoft égisze alá tartozó finn RedLynx 2009-ben megjelent Trials HD játéka az Xbox Live Arcade egyik legnépszerűbb címe mind a mai napig. Szinte nem telik el úgy hét, hogy ne tűnne fel a szóban forgó digitális platform heti eladási toplistáin. Pedig a fizika törvényeire támaszkodó motoros akadályverseny koncepciója nem új, millió ingyenes klónja található a világhálón, mégis kétpofára zabálja a nép. Április 18-án emlékezetes körülmények között rajtolt el a régóta várt folytatás, a Trials Evolution. A nap végére már a százezret is meghaladta a játékosok száma, a váratlan rohamot pedig nem bírták a szerverek, és egy időre elérhetetlenné vált az online ranglista. A játék a maga 9.1-es Metacritic átlagával (8.4-es felhasználói osztályzat mellett) az egyik legmagasabbra értékelt alkotás az XBLA történetében, és mint azt a Microsoft is tudtul adta, egyben a leggyorsabban fogyó XBLA játék is az első 24 óra adatai alapján.


Trials Evolution PC - végre megjelent

Hír | 2013.03.21 11:25

A konzolosok már tavaly kiélvezkedhették magukat, most a Trials Evolution PC-változatának rajongóin a sor.

Érkezik a Trials Evolution PC-s változata

Hír | 2013.01.17 21:10

Hála a Trials sorozat többmilliós eladásainak, érkezik a Trials Evolution: Gold Edition.

Trials Evolution - a felhasználói pályák legjobbjai

Hír | 2012.06.20 10:37

A RedLynx kiválasztott néhány felhasználó által készített pályát, majd egy videóba zsúfolta azokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)