Trials of the Blood Dragon

Trials of the Blood Dragon kép

Far Cry 3: Blood Dragon vizuális világával és a Trials játékok szokásos játékmenetét ötvözi a Trials of the Blood Dragon. A 80-as évek VHS kazetták korát felelevenítő játék a már jól megszokott balról jobbra akadályokon való továbbjutós játékmenettel várja a játékosokat, viszont ezeket különböző járművekkel, mint a tank, és gyalogos futkározással dobja fel.


Trials of the Blood Dragon - mától lehet ingyen megszerezni

Hír | 2016.07.22 19:43

Reméljük, eléggé bemelegítettetek a kihívásra, melyben ha elég ügyesek vagytok, ingyen a tiétek lehet a Trials of the Blood Dragon teljes változata.

E3 2016 - már elérhető a Trials of the Blood Dragon

Hír | 2016.06.13 23:22

A Trials of the Blood Dragon a motoros Trials sorozatot ötvözi a Far Cry 3: Blood Dragon képi világával és őrült zsenialitásával.

Trials of the Blood Dragon - ez jön a Far Cry 3: Blood Dragon után?

Hír | 2016.04.27 10:25

Felbukkant a neten valami, amit úgy hívnak, Trials of the Blood Dragon, és a Ubisofthoz tartozik. Motoros játék jöhet a Blood Dragon stílusában?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)