Tribes: Ascend

Tribes: Ascend kép

Eddig nem írtunk túl sokat a Tribes Ascendről - most végre megnézhetjük magát a játékot is. Ez a játék a Tribes Universe előtt jelenik majd meg letölthető formában - ez vezeti majd fel az online játékot. Todd Harris, a Hi-Rez Studios alapítója a következőket mondta: "Nagyon nagy móka a Tribes Universe-t tesztelni - eközben rájöttünk, mekkora potenciál rejtőzik egy multiplayer alapú címben, amely megelőzné a Tribes Universe-t. A közösség már régóta várt egy ilyen multi lövöldére, amely a Tribes 2 modern követője. Ez a cím lesz a Tribes: Ascend.'


Tribes: Ascend - végleg magára hagyják a játékot

Hír | 2016.10.01 11:48

A 2012-ben megjelent Tribes: Ascend már átélt egy 2 éves időszakot, amikor a Hi-Rez Studios látszólag elfelejtkezett róla. A most kiadott patch-csel azonban már tényleg búcsúznak a fejlesztők a játéktól.

A Tribes: Ascend elkerüli a konzolokat

Hír | 2012.05.04 13:52

A pletykákkal ellentétben nem fogja magát konzolokon képviseltetni a Hi-Rez Studios free-to-play játéka.

Tribes: Ascend - nyílt béta péntektől

Hír | 2012.02.22 15:15

Elég régóta volt már elérhető a Tribes: Ascend zárt bétája, péntektől bárki kipróbálhatja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)