Tropico 3

Tropico 3 kép

A Kalypso Media jóvoltából többéves kihagyás után folytatódik a Tropico sorozat. Az egyszerűség kedvéért Tropico 3 címre keresztelt folytatás visszatér a gyökerekhez, és kalózok, papagájok, illetve rum helyett, diktátorokat, papagájokat, rumot és szivarfüstöt kínál. A Tropico 3 egy menedzserjáték, amiben komoly hangsúlyt fektetnek a városépítésre, és a gazdaság menedzselésére, ugyanakkor erőteljes politikai vonallal is rendelkezik, ha már egyszer úgy alakult, hogy egy diktátort kell megszemélyesítenünk. Egy olyan diktátort, akit saját szánk íze szerint szabhatunk testre, akivel bármikor sétára indulhatunk a város utcáin, aki beleavatkozik a nemzetközi nagypolitikába, és aki időnként beszédet is intéz népéhez.


Tropico 3 - Elrajtolt a honlap

Hír | 2009.04.16 07:44

Az önjelölt karosszékdiktátorok legnagyobb örömére a szép emlékű Tropico széria trilógiává bővül idén nyáron. Ennek örömére megtekinthetjük a frissen elrajtolt honlapot.

Tropico 3 - Kislány a strandon

Hír | 2009.03.06 15:11

A Tropico 3 eddig főként rozsdamarta képeken mutatkozott be, de most végre napfénye oldalát is felénk fordította.

Tropico 3 - Előzetes

Hír | 2009.02.06 19:28

Kék ég, homokos tengerpart, bennszülött lányok combján sodort szivar, jófajta rum, és alacsonyan szálló ólomdarazsak. Vajon csak ennyit tartogat számunkra a virtuális banánköztársaság?

Tropico 3 - Az első képek

Hír | 2009.01.29 10:57

Az egykoron szép sikernek örvendő Tropico franchise egy tulajdonosváltást követően tér vissza újra. Képünk is van hozzá!

Tropico 3 - Szivarfüstös diktatúra

Hír | 2008.11.17 08:56

A német Kalypso Media úgy döntött, az lesz a legszerencsésebb, ha a harmadik Tropico-val visszatérnek a gyökerekhez.

Tropico 3 - Kalózok, diktátorok, paradicsom

Hír | 2008.11.02 17:34

A diktátoros, majd a folytatásban kalózokkal kacérkodó békés és humoros gazdasági szimuláció nemsokára trilógiává bővül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)