Tropico 3: Absolute Power

Tropico 3: Absolute Power kép

2009 kellemes meglepetései között tartjuk számon a Tropico 3 című gazdasági stratégiát, helyesebben menedzserjátékot. A Kalypso Media gondozásában megjelent alkotásban egy banánköztársaság frissen megválasztott vezetőjeként az általunk preferált államforma kialakítása és fenntartása, valamint a gazdaság felvirágoztatása volt a feladatunk. Mindez a Tropico 3: Absolute Power címet viselő kiegészítő megjelenésével sem változik meg, csupán lehetőségeink tárháza bővül új rendeletekkel, építményekkel, no és egy hosszú kampánnyal. Sajnos az Absolute Power az alapjátékhoz hasonlóan még mindig nélkülözi a multiplayer támogatást, de nem kizárható, hogy egy másik expanzióval, esetleg a folytatással pótolni fogják.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)