Tyranny

Tyranny kép

Az Obsidian Entertainment legújabb alkotása egy régi vágású felülnézetes szerepjáték, amelyben a győzedelmes Gonosz törvényét kell érvényre juttatnunk. Nem a világot megmentő hőst fogjuk alakítani, hanem az igazságszolgáltatás archonja alá rendelt bíraként sorsokat dönthetünk el. A Tyranny újra és újra választás elé állít, az elkerülhetetlen következmények pedig komolyan megviselik az embert.

Elolvasom a tesztet

Gamescom 2017 - trailerrel ünnepeljük a Tyranny: Bastard's Wound megjelenési dátumát

Hír | 2017.08.25 08:00

Új régiót és más nyalánkságokat kínál a Tyranny E3-on bejelentett kiegészítője, a Bastard's Wounds és a legújabb, gamescomos trailerből már azt is megtudhattuk, hogy mikor jön.

E3 2017 - kiegészítőt kap a Tyranny

Hír | 2017.06.14 15:37

Az Obsidian nem hagyja plusz tartalmak nélkül a Tyranny zsarnokait, a Bastard's Wounds kiegészítővel egy új régióba látogathatunk el. De akad itt még más is.

Tyranny teszt - itt a törvény az úr

Teszt | 2017.01.10 19:35

Az élet kemény döntések sorozata, ha pedig te vagy Tunon, az igazságszolgáltatás archonja alá rendelt bírák egyike, akkor ez halmozottan igaz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)